Avís legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

Raó social: CATERING VILANOVA, SL
NIF: B17750746
Adreça: Illa Fuerteventura, 3 – 17007 – GIRONA – GIRONA
Telèfon: 972228383
Email: info@cateringvilanova.com
Registre mercantil e Girona Tomo 1950 Llibre 0 Foli 125 Secció 8 Fulla GI32169 Insc. 1a data 10-4-2003

 

FINALITAT DEL LLOC WEB.
Aquest lloc web té com a finalitat promocionar i donar a conèixer la totalitat dels serveis oferts per CATERING VILANOVA, SL, així com les víes de contacte a través de les que comunicar-se i obtenir més informació.

El present avís legal (d’ara endavant, “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.cateringvilanova.com

 

LEGISLACIÓ.
Amb caràcter general les relacions entre l’entitat i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.
L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb CATERING VILANOVA, SL o qualsevol de les seves delegacions.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de CATERING VILANOVA, SL i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de CATERING VILANOVA, SL, .

 

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).
CATERING VILANOVA, SL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

CATERING VILANOVA, SL no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de CATERING VILANOVA, SL . La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de CATERING VILANOVA, SL té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

 

Logo Vilanova Events

972 22 83 83

C/ Illa Fuerteventura, 3 - 17007 Girona